TEE VARAUS

Online:

Tulopäivä

Calendar

Lähtöpäivä

Calendar

Aikuisia

Lapsia (alle 12)Visa Mastercard Maestro Visa Electron American Express

Esittely

Majataloa on mahdollista vuokrata 1-6 henkilön yöpymiseen. Majataloon majoittuu mukavasti 4 henkilöä, mutta tilat mahdollistavat kahden lisävuoteen käytön. Tilavassa majatalossa on kaksi makuuhuonetta ja molemmissa huoneissa on runsaasti säilytystilaa. Ensimmäisessä makuuhuoneessa on kaksi erillistä sänkyä ja toisessa huoneessa on parisänky. Lisäksi majatalossa on täydellisesti varustettu keittiö ja kylpyhuone saunoineen. Olohuoneessa on m.m. tv ja biljardipöytä. Majatalossa löytyy myös lasten syöttötuoli, wc:n pienennin ja potta. Tarvittaessa voidaan ottaa käyttöön matkasänky varusteineen lisähinnasta. Lisäksi majatalosta löytyy m.m. hiustenkuivaaja, silitysrauta ja -lauta sekä pesukone.

Westbay Inn sijaitsee Västervikissä, etäisyys Vaasan keskustasta 7 km. Kulkuyhteydet ovat hyvät. Paikalliset palvelut sijaitsevat kävelyetäisyyden sisällä, mainittakoon Länsilahden talli joka tarjoaa ratsastusmahdollisuuksia sekä isommille ja pienemmille sekä myös eläintilan elämyksen, suosittu ruokapaikka, Dallas Pizza Palazzo. Karitas Snickarbod'ilta löydät suuren määrän erilaisia vanerista tehtyjä uniikkejä tuotteita. Strömsöhön on vajaat 2 km siellä suosittu elämätapaohjelma Strömsö kuvataan. Strömsössä sijaitsee myös erinomainen lapsiystävällinen uimaranta ja venesatama.

Westbay Inn sijaitsee lyhyen ajomatkan päästä Suomen ensimmäisestä ja ainoasta maailmanperintökohteesta Merenkurkun saaristo sekä Suomen pisimmästä sillasta, Raippaluodon silta.

Kuvia:
Auringonlasku Kesäkuva1 Kesäkuva2 Kyltti Talvikuva Parisänky
 Kaksi sänkyä Keittiö Olohuone